UVMoveo

Effektiv UV-desinfektion uden kemikalier.

UVMoveo – Flytbar enhed til luft og overflader

Hvordan virker det?

UVMoveo er et flytbart modul på hjul, som let kan skilles ad og transporteres rundt til forskellige placeringer. Desinfektionsraten er op til 99,9% på en lang række bakterier, vira og svampe på alle lystilgængelige overflader. Enheden har en behandlingsradius på op til 10 meter ved en behandlingstid på op til 100 minutter (afhænger af valgt UVC dosis).

Fleksibel løsning med ubegrænsede muligheder

UVMoveo er til dig der ønsker et sikkert og effektivt produkt, der samtidigt er fleksibelt!

Anlægget er opbygget med fod og aftagelig topmodul for hurtig og let flytning/nedpakning. UVMoveo er udstyret med 3 kraftige UVC lamper, som er monteret i lukkede beskyttelsesrør fremstillet af kvartsglas.

De fleste virusinfektioner kommer fra berøring af kontaminerede overflader. Desinfektion og rengøring af disse er derfor yderst vigtigt for at øge hygiejnen og dermed og mindske sygefraværet og øge produktivitet i organisationen. UVMoveo hjælper dig med at skabe et tryggere miljø for både kunder og medarbejdere.

I det seneste år er fokus på hygiejne steget betydeligt, og mange organisationer gør en ekstra indsats. UVMoveo kan hjælpe din organisation med at sikre, at hygiejne niveauet holdes i top, samtidig med at jeres ressourcer frigives til aktiviteter, der skaber værdi for organisationen. 

Innovativ løsning der kan frigøre ressourcer

Da enheden er flytbar og nem at betjene, er brugsmulighederne mange. 

Et eksempel kan være folkeskolen, hvor mange lærer i dag skal desinficere klasseværelset efter hver undervisningstime. Denne process tager ofte 20-30 min, som kunne være brugt på værdiskabende aktiviteter,som fx forberedelse. Det samme kan siges om konferencelokaler, mødelokaler, kantiner og mange andre områder. 

 

Anvendelsesområder:

• Kontorpladser
• Fælles rum
• Mødelokaler
• Kantiner
• Industri
• Fødevareproduktion
• Medicinalindustri

BEHANDLING

Eksempler på nødvendig dosis

Kontakt os hvis du har flere spørgsmål.

    Kurv
    • No products in the cart.