UVLumen

Øger hygiejnen

Desinfektion til hele rummet med bare et klik

UVLumen gør rengøring og desinfektion af rum nemmere end nogensinde før. Lamperne er nemme at bruge og mulighederne er mange. Hver gang et rum har været i brug, kan produkterne tændes, hvorefter de desinficerer alle lysberørte overflader og rummet er trygt at bruge igen. Der er mulighed for at få UVLumen med kontrolboks for at garantere sikkerhed efter industrielle normer

Derudover er der også mulighed for programmering. Her kan lamperne fx sættes til at køre en behandling hver nat, når alle ansatte er taget hjem. På den måde slipper din organisation for selv at sørge for, at de sættes i gang. I sikrer dermed, at lokalerne altid er rene, når i møder ind til en ny dag.

Effektiv behandling af højeste kvalitet

Lamperne er designet og udviklet til at ramme bredest mulige overflade, samtidig med at de er nemme at vedligeholde. UVLumen kan nemt monteres på loft og kables til eksisterende elnet.

UV-lamperne er kendt for en lang holdbarhed, høj grad af desinfektion og lavt energiforbrug. Konfigurationen af enheden giver mulighed for nem adgang til udskiftning af pære og anden vedligeholdelse. Lamperne er designet til en levetid på 10.000 timer, men afhænger af antal tænd/sluk og omgivelser.

Skaber værdi alle steder

UVLumen kan hjælpe med at øge hygiejnen, og samtidig frigøre ressourcer, alle steder. Dette kan være på kantiner efter spisning, mødelokaler efter møder og mange flere: 

–  Hospitaler 
–  Kontor og adgangsrum
–  Uddannelsesinstitutioner
–  Produktion
–  Hoteller

 

Teknisk data

Advarsel

UV-bestråling er farligt for hud og øjne! Beskyt både øjne og hud mod UV-bestrålingen.

Brugeren er ansvarlig for sin egen sikkerhed og for sikkerheden af de mennesker, der opholder sig i områder med installerede UV-anlæg.

 

Kontakt os hvis du har flere spørgsmål.

    Kurv
    • No products in the cart.