Video

Vis vores UVHandle video

UVHandle

UVHandle er et revolutionerende nyt produkt som, ved brug af ultraviolet lys, desinficerer dørhåndtag. UVHandle er lavet i høj kvalitet og er yderst effektiv mod vira og bakterier. Vores UVHandle er udviklet i samarbejde med danske UV-eksperter og designet i Danmark for at skabe en elegant løsning.

UVHandle er udviklet til at minimere smittespredning og dermed beskytte alle mennesker i offentlige rum. Dørhåndtagene er nogle af de hyppigst berørte overflader og rengøring af disse kan være en stor udfordring. Vores produkt er effektivt mod bl.a. influenza, SARS og Covid-19 og løser dermed denne udfordring nemt og sikkert.

KONTAKT OS

Fordelene ved UVHandle

Sammen med førende, danske UV-eksperter har vi udviklet UVHandle, som sikrer den mest effektive rengøring af håndtag efter hver brug.
Foruden at øge sikkerheden for dine gæster, kunder, patienter og kollegaer, hjælper desinfektionen med til at mindske smittespredning af bakterier og virus.

 

UVHandle kan nemt monteres på næsten alle typer af dørhåndtag og døre. Monteringen tager kun få minutter og der er ingen behov for bor eller skruer. Derudover har vi sørget for, at vedligeholdelsen er minimal. Med UVHandle er der ikke behov for opfyldning af væske eller patroner, udskiftning af dele eller lignende. Man skal blot lade batterierne op, som holder ca. 3-6 måneder.

Ved brug af UV-lamper minimerer vi også forbruget af alkohol og andre væsker, der kan være skadelige for både mennesker og vores natur. Vores UVHandle er til dig, der vil skabe de tryggeste rammer for dine gæster, kollegaer og kunder og mener, at sikkerhed er højeste prioritet.

Hvordan virker UVHandle?

Det geniale ved UVHandle kan findes i dens simplicitet. Hver gang dørhåndtaget bruges, registreres bevægelsen af en sensor. Når sensoren registrerer, at bevægelsen er stoppet, kører UVHandle ud og igangsætter en desinfektionscyklus. Herefter kører den tilbage igen, og dørhåndtaget er rent og sikkert at benytte.

Hvad med fremtidige bakterier og vira?

Det er ikke muligt at spå hvilke bakterier og vira, der vil opstå i fremtiden. Det kan derfor være svært at forberede sig på forhånd, men UVHandle løser også denne udfordring. Læs mere i FAQ i bunden af siden.

door handle sanitizer standby door handle sanitizer active

AKTIV / STAND BY

Hvor kan man med fordel anvende UVHandle?

UVHandle anbefales til alle steder, hvor der kan være høj risiko for smittespredning:

Hospitaler, klinikker, dagpleje og plejecentre

Børnehaver, skoler og universiteter

Arbejdspladser

Museer, biblioteker, forretninger, offentlige forvaltninger (fx borgerservice og jobcentre)

Offentlige toiletter

Sportshaller og træningscentre

Frequently asked questions (FAQ)

Hvor effektiv er teknologien bag UVHandle?
Hvilken type dørhåndtag kan UVHandle anvendes til?
Hvad med fremtidige bakterier og vira?
Hvordan monteres UVHandle?
Hvordan vedligeholdes UVHandle?
Kurv Item Removed. Undo
  • No products in the cart.