SKAB ET SUNDERE MILJØ I DIN VIRKSOMHED

Glade og sunde medarbejdere er mere produktive, innovative og omstillingsparate.

UVHandle

UVHandle er et revolutionerende nyt produkt som, ved brug af ultraviolet lys, desinficerer dørhåndtag. UVHandle er lavet i høj kvalitet og er yderst effektiv mod vira og bakterier.Vores UVHandle er udviklet i samarbejde med danske UV-eksperter og designet i Danmark for at skabe en elegant løsning.

UVHandle er udviklet til at minimere smittespredning og dermed beskytte alle mennesker i offentlige rum. Dørhåndtagene er nogle af de hyppigst berørte overflader og rengøring af disse kan være en stor udfordring.

Vores produkt er effektivt mod bl.a. influenza, SARS og Covid-19 og løser dermed denne udfordring nemt og sikkert.

Hvordan virker UVHandle?

Det geniale ved UVHandle kan findes i dens simplicitet. Hver gang dørhåndtaget bruges, registreres bevægelsen af en sensor. Når sensoren registrerer, at bevægelsen er stoppet, kører UVHandle ud og igangsætter en desinfektionscyklus. Herefter kører den tilbage igen, og dørhåndtaget er rent og sikkert at benytte.

Hvad med fremtidige bakterier og vira?

Det er ikke muligt at spå hvilke bakterier og vira, der vil opstå i fremtiden. Det kan derfor være svært at forberede sig på forhånd, men UVHandle løser også denne udfordring. Læs mere i FAQ i bunden af siden.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (FAQ)

UVHandle er udstyret med UV-C lys, som er en kendt teknologi i især sundheds- og medicinsektoren, hvor den bliver brugt til at sikre, at fx medicin ikke bliver forurenet under produktion. UV-C er effektivt mod de fleste vira og bakterier kendt i Europa, og virkningen er veldokumenteret.

For at dræbe bakterier og vira med UV-C, kræves den rette kombination af lysstyrke, afstand til overflade og tid på desinfektionscyklus. Denne kombination har vi udviklet i samarbejde med danske UV-eksperter for at sikre effektiviteten. Når denne kombination er opnået, ødelægges virussens DNA/RNA. UVHandle har op til  99,9% effektivitet på de mest almindelig mikroorganismer efter hver desinfektionscyklus.

Ifølge tests har vi udviklet den rette kombination af UV-C lys og desinfektionscyklus til at bekæmpe også fremtidige bakterier og vira. Skulle der i fremtiden opstå en virus, der er mere modstandsdygtig end hidtil set, kan cyklussen justeres fra de nuværende 12 sekunder, op til 20 sekunder. Derfor er du med UVHANDLE godt forberedt på bakterier og vira i fremtiden.
UVHandle er nem at montere og tager kun få minutter. Den monteres ved hjælp af dobbeltklæbende tape, der allerede sidder på, når du modtager produktet. Der er derfor ikke behov for bor eller skruer.
Vi har udviklet en løsning, hvor der er minimalt behov for vedligeholdelse. Da UVHandle bruger UV-C lys, slipper man for brug af alkohol eller andre væsker, der kan være skadelige for både mennesker og vores natur. Man slipper samtidig for opfyldning af væske og patroner, udskiftning af dele eller lignende. Man skal blot oplade batterierne med den medfulgte oplader, ca. hver 3.-6. måned alt efter behov.

En sensor i UVHandle registrerer, hvis du stadig har hånden på dørhåndtaget, når en behandling påbegyndes. Den vil derfor gå tilbage til udgangsposition, som vist i videoen herunder:

 

Døren vil altid være tilgængelig uden brug af værktøj eller nøgle. Hvis der opstår en nødsituation og UVHandle er i gang med en behandling af dørhåndtaget, kan du altid skubbe UVHandle tilbage manuelt, som vist i videoen herunder:

 

Vi anbefaler, at UVHandle monteres på begge sider af døren, da begge håndtag bliver brugt og dermed bidrager til smittespredning. Hvis man kun monterer UVHandle på den ene side af døren, kan man dog frit benytte håndtaget på den anden side, som vist i videoen herunder:

 

Behandlingen aktiveres først 7 sekunder efter, at UVHandle har registreret en bevægelse. Hvis UVHandle registrerer nye bevægelser inden for denne tidsramme, udskyder den behandlingen, indtil døren ikke længere bliver benyttet. På den måde undgår vi ventetid i travle perioder. Se videoen herunder:

 

Kurv
  • No products in the cart.