Cookie- og privatpolitik

Denne cookiepolitik omfatter brugen af cookies på sunandsafe.dk og sunandsafe.com. På vores hjemmeside bruger vi cookies og lignende teknologier, fx pixels. Disse er alle små datafiler, som placeres på din enhed (computer, mobil, tablet osv.). Både i vores cookie- og fortrolighedspolitik betegnes alle disse teknologier som cookies.

Nogle af de cookies vi bruger, indsamler visse persondata. Du kan læse om, hvordan vi behandler persondata i vores fortrolighedspolitik.

Herunder kan du læse mere om vores brug af cookies, samt hvordan du kan fravælge eller deaktivere cookies.

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt på computeren, tablet eller smartphone første gang man besøger en hjemmeside. Cookien bliver gemt i webbrowseren for at huske information om den besøgende, f.eks. sproglige præferencer, geo-lokation eller loginoplysninger.

Når den man vender tilbage til hjemmesiden, beder webserveren om de oplysninger, der er gemt i cookien. Ved at læse cookien får hjemmesiden f.eks. information om, hvilket sprog den besøgende foretrækker eller hvilke varer der er lagt i indkøbskurven.

På den måde kan hjemmesiden genkende den besøgende og vise de relevante informationer for brugeren.

På vores hjemmesider bruger vi både vores egne og tredjeparts-cookies. Tredjeparts-cookies er cookies, som er oprettet af eksterne parter – såsom samarbejdspartnere, der sørger for indhold til vores hjemmesider. Igennem tredjeparts-cookies kan disse eksterne parter indsamle persondata, såsom din IP-adresse og information om din browsingadfærd.

Du kan se listen over alle cookies i vores cookieliste længere nede på siden.

 

Derfor burger vi cookies

Vi bruger cookies til at tracke dig og din browsingadfærd på vores hjemmeside og sociale medier. Dette gør vi for at give dig en bedre brugeroplevelse på vores hjemmeside, hvor vi fx er i stand til at huske dit valg af sprog. Derudover bruger vi cookies til konstant at forbedre vores hjemmeside ved at afpudse indhold og funktioner. Vi bruger også cookies til at målrette vores markedsføring, så den bedre matcher dine interesser, samt til at skabe statistikker angående brugen af vores hjemmeside.

Vores cookies er inddelt i fire kategorier: Nødvendige, præferencer, statistikker og marketing.

 

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies får vores hjemmeside til at fungere bedre. Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden anvendelig ved at muliggøre grundlæggende funktioner som sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Webstedet kan ikke fungere korrekt uden disse cookies.

 

Præferencecookies

Præferencecookies gør det muligt for hjemmesiden at huske oplysninger, der ændrer den måde, den opfører sig på eller ser ud. Dette kan være dit foretrukne sprog eller den region, du befinder dig i.

 

Statistiskcookies

Statistiskcookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt. Dette hjælper os med at forbedre og udvikle den service og de produkter, som vi tilbyder vores kunder.

 

Marketingcookies

Marketingcookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjepartsannoncører.

 

Samtykke til brug af cookies

Første gang du besøger vores hjemmeside, vil du blive bedt om at give dit samtykke til, at der kan sættes cookies på din enhed. Du kan enten vælge at acceptere alle cookies eller tilpasse dine cookieindstilliner, så kun nogle af de ovennævnte cookies kan anvendes på din enhed. Du kan fravælge brugen af alle cookies, undtagen nødvendige cookies, da de er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere.

Hvis vi ændrer vores brug af cookies eller foretager væsentlige ændringer i cookiepolitikken, vil du blive bedt om at give et nyt samtykke, når du besøger vores hjemmeside. Du kan altid trække dit samtykke tilbage eller ændre i dine cookieindstillinger.

Du skal være opmærksom på, at vi ikke kan give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside, hvis du vælger at deaktivere brugen af cookies. Dette er tilfældet, da du ikke vil kunne benytte visse funktioner, såsom at huske dine valg, da disse kræver cookies.

 

Sådan slettes og undgås cookies

Vi kan ikke se eller slette dine cookies, da de ikke gemmes i vores systemer, men i stedet gemmes lokalt på din enhed. Du kan dog selv slette alle eksisterende cookies og deaktivere fremtidig brug af cookies. Klik på linket der passer til din browser for at se hvordan:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/2392709?hl=en

Safari Mac: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Safari iOS: https://support.apple.com/en-us/HT201265

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?esab=a&s=cookies&r=3&as=s&redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

 

Cookieliste

Necessary
Name Provider   Purpose Expiry Type
m Stripe Determines the device used to access the website. This allows the website to be formatted accordingly. 2 years HTTP
https://q.stripe.com/ Stripe This cookie is necessary for making credit card transactions on the website. The service is provided by Stripe.com which allows online transactions without storing any credit card information. Session Pixel
__stripe_mid sunandsafe.com This cookie is necessary for making credit card transactions on the website. The service is provided by Stripe.com which allows online transactions without storing any credit card information. 1 year HTTP
__stripe_sid sunandsafe.com This cookie is necessary for making credit card transactions on the website. The service is provided by Stripe.com which allows online transactions without storing any credit card information. 1 day HTTP
CookieConsent Cookiebot Stores the user’s cookie consent state for the current domain 1 year HTTP
PHPSESSID sunandsafe.com Preserves user session state across page requests. Session HTTP
wc_cart_hash_# sunandsafe.com Pending Persistent HTML
wc_fragments_# sunandsafe.com Pending Session HTML
wp_woocommerce_session_# sunandsafe.com Pending 1 day HTTP

 

 

Preferences
Name Provider Purpose Expiry Type
wp-wpml_current_language sunandsafe.com Designates the country code that is calculated based on the user’s IP address. Used to determine what language should be used for the visitor. 1 day HTTP

 

Statistics
Name Provider Purpose Expiry Type
_ga sunandsafe.com Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 years HTTP
_gat sunandsafe.com Used by Google Analytics to throttle request rate 1 day HTTP
_gid sunandsafe.com Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 1 day HTTP

 

 

Marketing
Name Provider Purpose Expiry Type
fr Facebook Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 months HTTP
tr Facebook Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. Session Pixel
_fbp Google Tag Manager Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 months HTTP

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer og undersøgelser eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, virksomhed og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, alderssegment m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@sunandsafe.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Sun & Safe Aps

Olgas Allé 4

6000 Kolding

Telefon: 93 85 25 93

Email: kontakt@sunandsafe.dk

Kurv
  • No products in the cart.